Kontakti

Adresa :
Qendra Tregtare – Bregu i Diellit
10000, Prishtinë, Republika e Kosovës

__________________________________________
Për të telefonuar ne qendrën e thirrjeve te Radio Taxi BEKI
044/049 (111-555)
044/049 (503-603)
038 /540- 820

__________________________________________
Për të shprehur sugjerime, kritikë, apo ankesë ju lutem të telefononi numrin:
044 / (929- 959)
049 / (101-000)

___________________________________________
Për të telefonuar Administratën:
038/ 545 – 501

___________________________________________
E-mail : taxibeki@gmail.com

 

Përdor formën për të kontaktuar me ne.

Ju Faleminderit!

Mesazhi i juaj u dergua me sukses! Ky mesazh do te trajtohet nga stafi i Radio Taxi BEKI dhe shume shpejt do të kontaktoheni, ju faleminderit.
Ju lutem shkruani emrin
Ju lutem shkruani e-mail
Ju lutem shkruani e-mail valide
Ju lutem shkruani mesazhin