404 Not Found

Not Found

The requested document was not found on this server.


Web Server at www3.albhost.com

Për ne

Radio Taxi Beki ka në dispozicion 38 vetura të tipit Skoda Oktavia të cilat janë kryesisht te vitit 2010 dhe 2014 , janë të paisura me të gjithë aksesorët modern për një veturë. Shërbimet cilësore të Radio Taxi Bekit e bëjnë kompaninë më të sukseshme në këtë veprimtari.

Shërbim 24 orë në ditë 7 ditë në javë
Vetëm 5 minuta pritja maksimale nga thirrja deri në arritjen e veturës
Pastërtia është primare në veturat tona, Air Condition dhe konfort në vozitje
Në të gjitha destinacionet në Kosovë dhe jasht Kosovës.