404 Not Found

Not Found

The requested document was not found on this server.


Web Server at www3.albhost.com

Shërbimet

Radio Taxi BEKi ofron shërbime për të gjithë qytetaret, organizatat dhe kompanitë.

Termin për Aeroport dhe transferim në tërë Kosovën dhe jashtë saj.

Porosit Taxin tënd dhe arrij në desetinacionin tënd shpejt, komod dhe sigurt. Ne monitorojmë fluturimin tënd nga qendra jonë e kontrollit 24/7 , dhe Taxi juaj do të jetë i gatshëm përpara se ju të jeni. Ju mund te porositni Taxi për vetëm 10.00 € (+2.00€ Bileta) për destinacionin Aeroport – Prishtine.
__________________________________________________

Shërbime për Biznese

Shërbimi për Biznese ofrohet për të gjitha bizneset dhe institucionet të cilat kërkojnë të përfitojnë një shërbim të tillë më kushtet më të mira në vend, ku përfshihet përveç komoditetit edhe çmimi më i mirë në treg. Çmime marramendëse do të ofrohen për të gjitha ato biznese dhe institucione të cilat janë të interesuara për një bashkëpunim afatgjatë.
Përveç shpejtësisë dhe komoditetit, ofrohet edhe siguri e lartë në të gjitha destinacionet.

Porosit tani në numrat
+381 (0) 38 (540-820)
+377 (0) 44 (111-555)
+386 (0) 49 (111-555)
+377 (0) 44 (503-603)
+386 (0) 49 (503-603)
__________________________________________________