404 Not Found

Not Found

The requested document was not found on this server.


Web Server at www3.albhost.com

Siguria

Siguria e pasagjerit është një nga pikat më të ndishme në kompaninë tonë.
Çdo makinë është e pajisur me sistem monitorimi për vendndodhjen në kohë reale.
Çdo makinë është e pajisur me sistem monitorimi për shpejtësinë dhe parametrat e zbatuar 100% sipas rregullave të qarkullimit rrugor. Ky monitorim bëhet i mundur në saje të sistemit GPS, i cili në kohë reale na informon me çdo lëvizje të veturës.

 Ne rast se ju udhëtoni me Taxi privat ju do të mund të hasni në njërën nga këto situate aspak të dëshirueshme :

 • Pasiguri gjatë udhëtimit duke qenë se ju udhëtoni me një të panjohur
 • Mungesë profesionale
 • Cmime te pa kontrollueshme
 • Automjeti me siguri nuk është në gjendjen e nevojshme teknike apo nuk ju ofron komoditetin e kerkuar
 • Duke shfrytëzuar këta Taxi privat ju shkaktoni edhe :
  – Evazion fiskal në dëmin tuaj dhe të qytetarëve tjerë duke iu ikur pëgjegjësive taksore.

RadioTaxi BEKI ofronë :

 • –    Shofer profesionalë
 • –    Automjete komode dhe në gjendje të përkryer teknike
 • –    Automjete të identifikuara dhe të regjistruara
 • –   Çmime transparente dhe të miratuara ligjërisht
 • –    Mundësi për ankesa lidhur me shërbimin e ofruar
 • –    Kontribut financiar për qytetarët nëpërmjet pagesës së detyrimeve fiskale.

 

Radio Taxi BEKI ofronë sigurinë maksimale për pasagjerët e vet përmes sistemit të GPS.

Që pasagjerët të mos kenë pritje pasi që të udhëtojnë me Aeroplan, nga muaji Janar i këtij viti Radio Taxi BEKI siguron qasje në të gjitha Fluturimet që bëhen në Aeroportin e Prishtinës, të Shkupit, dhe të Tiranës. Qasje e cila ia mundëson Radio Taxi BEKI -t  të jetë kompania e vetme e cila ofron kujdesin maksimal, komoditetin maksimal dhe sigurinë maksimale të pasagjerit.

 

SISTEMI I MONITORIMIT TË VETURAVE ( GPS ).

gpsss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   SISTEMI PËR PËRCJELLJE TË FLUTURIMEVE NË BALLKAN.

aeroplani